Guide til opsætning af belysning

Fantastisk belysning har en betydelig effekt i et hjem, især hvis dit rum føles noget trist. Herudover kan fleksibel placering være en stor hjælp. Hvor man finder det på lysskinne.dk for muligheder.

Tænk på størrelsen på rummet

Lille bordbelysning er utroligt til diskret lysning, men tænk dog i nogle tilfælde på et større lys eller større end gennemsnitligt pendlelys eller et højt gulvlys. Dette kan sætte punktet for konvergens og klima, som et rum kræver.

Lys kedelige hjørner af dit hjem

Regioner kan lide opbevaringsrum, stativer, køkkenborde ignoreres regelmæssigt, men de blev gradvis praktiske, når de tændes med delikat belysning.

Medtag en dæmper

Dette giver dig mulighed for at skifte temperament og pragt i et rum.

Tænk på tagets statur

Et par lys ledsager tilpassede links, og andre gør det ikke. Generel pålidelig retningslinje er en lys, der skal drapere 12 til 20 gennemsøgninger under et almindeligt 8 fods tag. For hver ekstra fod af tagets højde inkluderer 3 tommer.

Tabel vedhæng

At balancere et lys over et opholdsstue bord eller en køkken ø, 28 til 34 inches er de ordinerede gode måder fra basen af ​​lyset til ydersiden af ​​bordet eller øen. Dette afhænger af størrelsen på lysene, større hængende lys kan flyttes højere og lidt hængende lys kan flyttes lavere. Det er din tilbøjelighed.

Oplys

Prøv ikke at begrænse din lysstruktur ved blot at overveje downlighting, tage en gander ved oplysning eller dele lys for at skabe en varmere og en mildere gnist. Hold dig væk fra utilgivende downlighting, som kan kaste skygger.

Pære

Vitalitetsbeholdende pærer, for eksempel CFL (reduceret lysstofrør) og LED-pærer kommer i et omfang af varme eller kølige nuancer.