ØEBK

Spil, der bruger shuttlecocks, er blevet spillet i en betragtelig lang tid på tværs af Eurasia, men alligevel er den banebrydende runde af badminton skabt i midten af ​​det nittende århundrede blandt briterne som en variation af den forrige runde battledore og shuttlecock. (“Battledore” var en mere erfaren betegnelse for “racquet”.) Dens omhyggelige kilde forbliver mørkere. Navnet kommer fra hertugen af ​​Beaufort’s Badminton House i Gloucestershire, men hvorfor eller hvornår forbliver vagt. Så forud for tidsplanen som i 1860, distribuerede en Londons legetøjssælger ved navn Isaac Spratt et pjece med titlen Badminton Battledore – Et nyt spil, men det er ikke kendt, at det er nogen duplikat, der har været. En artikel fra 1863 i The Cornhill Magazine skildrer badminton som “battledore og shuttlecock spillede med sider, over en snor ophængt næsten fem meter fra begyndelsen”.

Spillet kan have oprindeligt været skabt blandt udråbne embedsmænd i Britisk Indien, hvor det var velkendt i 1870’erne. Boldbadminton, en type spil, der blev spillet med en fleece-ball snarere end en skodder, blev spillet i Thanjavur lige så tidligt som i 1850’erne og blev fra begyndelsen spillet gensidigt med badminton af briterne, idet den uldbold blev favoriseret i breezy eller vådt klima.

På et tidligt tidspunkt blev spillet ellers kaldet Poona eller Poonah efter bataljonbyen Poona, hvor det var især velkendt, og hvor hovedprincipperne for spillet blev udarbejdet i 1873. I 1875 havde embedsmænd, der kom helt tilbage begyndte en badmintonklub i Folkestone. Først blev spillet spillet med sider, der gik fra 1 til 4 spillere, men det blev straks afgjort, at spil mellem to eller fire deltagere fungerede bedst. Shuttlocks var dækket med Indien elastisk og i friluft spil, nu og igen vægtet med bly. På trods af det faktum, at overflod af nettet ikke blev noget resultat, blev det foretrukket, at det skulle nå frem til jorden.

Spillet blev spillet under Pune-reglerne indtil 1887, da J. H. E. Hart fra Bath Badminton Club udarbejdede ændrede retningslinjer. I 1890 overvejede Hart og Bagnel Wild igen standarderne. Badminton Association of England (BAE) distribuerede disse retningslinjer i 1893 og fremførte autoritativt spillet i et hus kaldet “Dunbar” i Portsmouth den 13. september. BAE begyndte den største badminton-rivalisering, All England Open Badminton Championships for mænd med deres ord, kopier, kvindeduplikater og blandede par, i 1899. Rivaliseringen af ​​singler blev inkluderet i 1900 og en England-Irlands titelkoordinat dukkede op i 1904.

Storbritannien, Skotland, Wales, Canada, Danmark, Frankrig, Irland, Holland og New Zealand var de etablerende personer fra Det Internationale Badmintonforbund i 1934, i dag kendt som Badminton World Federation. Indien tiltrådte som en offshoot i 1936. BWF fører i øjeblikket tilsyn med verdensomspændende badminton. På trods af det faktum, at der startede i England, er aggressiv mænds badminton generelt blevet styret i Europa af Danmark. Overalt i verden har de asiatiske lande været overvejende i verdensomspændende udfordringer. Kina, Danmark, Indonesien, Malaysia, Indien, Sydkorea, Taiwan (som kinesisk Taipei) og Japan er de lande, der pålideligt har skabt spillere i verdensklasse i de næsten næste årtier, hvor Kina var den bedste magt i folks opposition fra sent.

Spillet er ligeledes blevet en berømt gårdsportsport i USA.