Børnebriller: 10 tips til køb af briller til børn

Hvis du er en forælder på udkig efter det rigtige par lindberg børnebriller til dit barn, indser du sandsynligvis, at det kan være forvirrende at slentre ind til en optiker.

Der er ingen mangel på børns brillekonturer. Problemet er at finde ud af, hvilke briller dit barn faktisk vil have på – og vil de holde længere end turen hjem?

Følgende er 10 shoppingtip til at hjælpe dig med at vælge briller, som dit barn vil elske, og som vil være slanke og solide.

Hvor tykke vil fokuspunkterne være?

Brilleløsningen er konsekvent den essentielle tanke i at plukke briller. Inden du begynder at søge efter kanterne, skal du tale med din optiker om dit barns fokuspunkter.

Hvis midlet kræver solide brændpunkter, der sandsynligvis bliver tykke, skal du holde dig væk fra enorme hylstre, der vil bygge tykkelsen af ​​brændpunkterne. Derudover vil mere beskedne brændpunkter generelt have færre abnormiteter med højere anmodning tæt på kanten af ​​brændpunktet end store brændpunkter af et lignende materiale og middel, så der er mindre fare for sløret eller lemlæstet kantsyn.

Vælg en avanceret, dragende stil

De fleste børn vil være tøvende med at bære briller interessant. Så vælg konturer, der har en avanceret, dragende stil. Derudover kan højdepunkter som fotokromatiske fokuspunkter, der derfor skjuler i dagslys udenfor, hjælpe med at motivere dit barn til at have briller på.

Plast eller metal?

De unges kanter er lavet af det ene eller det andet plastik eller metal, og mange har stilarter, der bevidst efterligner unisex-brillekonturer beregnet til voksne. Børn bliver jævnligt tiltrukket af disse stilarter, da de bliver mere udviklede opad. Det kan forventes, at unge vælger briller, der ser ud som om de er godt brugt af deres mere erfarne slægtninge eller deres folk.

Før var plastikhylstre en overlegen beslutning for unge, da de blev tænkt som mere robuste, mere modvillige til at blive snoet eller knækkede, lettere i vægt og mere overkommelige. Under alle omstændigheder laver producenter i øjeblikket metalkanter, der også konsoliderer disse højdepunkter. Metalarrangementet svinger, så spørg optikeren, hvilken der er bedst for dit barn i lyset af involvering i forskellige amalgamer.

Vælg konturer lavet af hypoallergene materialer, hvis dit barn har vist at være påvirkeligt over for bestemte stoffer. For eksempel er visse personer følsomme over for metalhuse, der indeholder nikkel.

Passende forlængelsespasning

Den måske sværeste del ved at vælge passende kanter til små unge er, at deres næser ikke er helt udvoksede, så de ikke har en forlængelse for at forhindre plastikhylstre i at glide ned. Metalbeklædning, hvad end det er, er for det meste lavet med fleksible næsepuder, så de passer til alles forlængelse.

De fleste producenter opfatter dette problem med plastikkanter og laver deres forlængelser, så de passer til små næser.

Hver kant bør vurderes separat for at sikre, at den passer til forlængelsen. I tilfælde af at der er huller mellem forlængelsen af ​​kanten og stilladset på næsen, vil tyngden af ​​brændpunkterne få glassene til at glide, uanset hvor godt kanten ser ud til at passe, før fokuspunkterne laves.

Det er vigtigt, at brillerne bliver siddende; under alle omstændigheder vil unge oftere end ikke undersøge det højeste punkt i fokuspunkterne i modsætning til at skubbe deres briller op igen, hvor de burde være. En optiker er generelt den bedste bedømmer af, om en kant passer passende.

Den rigtige fristedsstil

Helligdomme, der foldes lige over bagsiden af ​​øret, hjælper med at holde briller tilbage fra at glide ned eller falde helt af et barns ansigt.

Disse wraparound helligdomme, kaldet “link helligdomme”, for det meste er tilgængelige på metal hylstre og er særligt nyttige til at holde briller sat op på små børn. Et andet valg er en kant, der inkorporerer et fleksibelt bindebånd, der omgår hovedet.

Fjedertap

Et anstændigt element at søge efter er helligdomme med fjedertap. Disse tillader helligdommene at bøje sig udad, væk fra kanterne uden at forårsage skade

Børn er generelt ikke forsigtige, når de tager briller på og af, og fjedertap kan hjælpe med at undgå kravet om successive ændringer og dyre rettelser. De viser sig ligeledes at være nyttige, hvis den unge nikker af med brillerne på eller blot har en ubehagelig dag på spil.

Fjederpinde er ligeledes utvetydigt foreslået til babyer, der en gang imellem kommer ud af hånden ved at lege med deres nye briller.

Fokuspunktsmateriale

Når du og din unge slår dig fast på konturer, som I begge kan lide, er følgende tanke omdrejningspunkterne.

Børns fokuspunkter bør være lavet af polycarbonat eller Trivex. Disse materialer er væsentligt mere effektsikre end andre brændpunktsmaterialer for øget velvære.

Polycarbonat og Trivex brændpunkter er desuden grundlæggende lettere end normale plastik brændpunkter, hvilket gør brillerne mere behagelige – især til solide løsninger.

Ydermere har polycarbonat- og Trivex-brændpunkter underliggende sikkerhed mod muligvis at skade lyse (UV) stråler, og brændpunkterne er ridsesikre, dækket af fabrikanten eller laboratoriet.

Omkostningerne for polycarbonat brændpunkter svarer stort set til udgifterne til standard plast brændpunkter med UV og ridsesikre belægninger. Hvad mere er, med polycarbonat får børn den ekstra fordel af velvære for at sikre deres øjne. Trivex brændpunkter kan koste noget mere end polycarbonat brændpunkter.

Prøv ikke at vælge glasfokuspunkter til børneudstillinger. På trods af at de er meget ridsesikre, er glasfokuspunkter usædvanligt tunge og kan generelt knække effektivt (kontrasterende og polycarbonat- eller Trivex-fokuspunkter).

Sportsbriller

Polycarbonat er et så beskyttet brændpunktsmateriale, at du kan blive lokket til at give dit barn mulighed for at dyrke sport i hans standardbriller.

Her er ulempen: Selvom polycarbonat er omdrejningspunktet materiale, der bruges til sportsbriller, giver almindelige scenekonturer ikke tilstrækkelig sikkerhed for enorme genstande som bolde og flyvende albuer.

Så hvis din unge er forbundet med sport, vil en passende spillebrille med polycarbonat-fokuspunkter give den bedste forsikring mod øjenskader.

For at give en ideel forsikring bør sportsbriller monteres korrekt – så tal med en øjenplejer, før du køber dem. Brændpunktsåbningerne på sportsbriller bør være tilstrækkeligt store, så hvis brillerne skubbes mod ansigtet, er effektfokuserne over og under øjnene for at holde sig væk fra øjensår.

Garantier

Kontroller, om dine brændpunkter har en garanti, hvis brændpunkterne bliver alvorligt ridset af typisk slid. Ud over at forårsage blænding og sløret udsyn, kan overfladeridser tænke sig om to gange om svajende obstruktion af scenens fokuspunkter, hvilket bringer dit barns øjne i fare.

Køb et “back-up par”

Da unge kan være hårde ved deres briller, er det en smart tanke at købe et andet, eller backup, par skærme til dem – især hvis dit barn har en solid løsning og ikke kan arbejde uden deres briller.

Spørg om, hvorvidt der gælder særlige begrænsninger for anden mejetærskere – det gør de ofte, hvis reserveparret købes samtidigt som det essentielle par.

Nogle gange kan sportsbriller bruges som et ekstra par briller. Eller på den anden side, hvis dit barns middel ikke har ændret sig helt, så hold deres tidligere udstillinger på et beskyttet sted til brug som ekstraudstyr.

Hvis dit barn bærer briller på fuld tid, bør fotokromatiske fokuspunkter eller afhjælpende nuancer ligeledes overvejes for at mindske genskin, øge den visuelle trøst og give 100 % forsikring mod solens usikre UV-stråler.