De 8 mest populære typer af vinduer

Med forskelle, der passer som en violin og kapacitet, er der masser at overveje for vinduesplan med forsatsvinduer eller vinduer til boliger, der gennemgår ny udvikling. For første gangs indehavere af realkreditlån, der måske ikke kender til forskellige vindueskonfigurationsformer, er her en elite af de bedste 8 mest kendte vinduesplaner.

ENKELT UNGE VINDUER

Enkelthængte vinduer er et kunstværk og ligefrem planbeslutning for ethvert hjem. Med enkelthængte vinduer kommer det oprindelige fra at hæve bunddelen af ​​vinduet op til udendørs. Det øverste bånd forbliver fast under hensyntagen til moderat brug i en retning. Enkelthængte vinduer konsoliderer banebrydende design med en perfekt og eksemplarisk planstil.

Dobbelt HUNG WINDOWS

Et af de mest kendte vinduer, der er valgt af realkreditindehavere, det dobbelte hængende vindue, består af to bånd, der skal bevæges i stedet for et bærbart tørklæde som det enkelt hængte vindue. Denne anvendelighed tager højde for enten den øverste eller den nederste del af vinduet, der skal åbnes ad gangen. Dobbelt hængende vinduer giver forskellige ventilationsmuligheder, mens de endnu er enkle at bruge.

KASSEVINDUER

For et vindue med mere vindstrøm overvejer en kabinetkonfiguration fuld mobilitet med en lodret drejning. Vinduesvinduer kan svinge enten ind eller ud (som en indgang) og arbejdes med en skruenøgle. Strukturelle åbninger og adgang fungerer med vinduesproducenter, der endda komponentlicenserede vaskemetoder til vinduer i kabinetstil.

Overhæng VINDUER

Som vinduesvinduer er udhængsvinduer desuden skruenøgle, men alligevel drejes de jævnt i stedet for lodret. Vinduesbåndet til udhængsvinduer er tilføjet af det er muligt, at en eller forskellige drejer til det højeste punkt i huset og for et udadvendt vindue.

Cove-vinduer bruges regelmæssigt til at skabe en alkoveplads i hjemmet. Strukturen består af en progression af vinduer, normalt mindst 3, der forbinder og åbner for en visning. Planvalg er stort set store billedvinduer, der er flankeret af mere beskedne vinduer på eksplicitte punkter. Den snævre konfiguration er et eksemplarisk vinduesstil med tilpasningsdygtige ansættelser.

BOW WINDOWS

Bovinduer er grundlæggende de samme som stemningen i en indsnævret vinduesplan ved at åbne for en visning med mindst tre tilknyttede vinduer. De deler en lignende stil og er lavet af lignende vindustyper for at gøre den åbne form, men i stedet for at have beregnede kanter, hvor windows grænsefladen, rundes de i en halv svæverform for at skabe et bemærkelsesværdigt rum i rummet.

TILT DREJEVINDUER

Disse vinduer bærer en eksemplarisk plan med en ligetil og moderationsstil. Hældningsvinduer ses som fleksible i arbejdet, mens de forbliver lette at bruge. Forkant med design af tribuner i en europæisk planstil, hvor tilt go-vinduet enten kan svinge ind som en indgang eller være tilbøjelig opad i hjemmet for enkel ventilation. Med et ensomt håndtag kan de to kapaciteter styres.

Glidende vinduer

Med spor, der løber både over og under vinduet, åbnes glidende vinduer ved at skubbe dem til side. Denne ekstremt berømte vinduetype er desuden ofte billig i modsætning til forskellige planer. Skydevinduet er alt andet end svært at udnytte nytte og soliditet, og det er en berømt beslutning for nogle private hjem. Denne plan er ligeledes en fantastisk mulighed i modsætning til vinduesvinduer, hvor den lodrette drejemobilitet muligvis ikke er nede på jorden.

TILPASET WINDOWS

Mens Marvin Windows og Doors giver en helhed af de ovennævnte eksemplariske vinduesstilarter, giver vi os muligheden for at tilbyde specialdesignede vinduer til dit hjem ved at gå sammen. Under alle omstændigheder kan enhver tanke om vinduesform og størrelse vågne op med Marvins mesterekspert på arbejdspladsen. Marvin er kendt for deres mesterkapacitet til at lave vidunderlige brugerdefinerede vinduesplaner til nyudvikling, eksisterende og endda autentiske egenskaber. Vi vil gerne arbejde sammen med dig for at finde den ideelle pasform til dit hjem.

Disse 8 vindustyper er utroligt velkendte beslutninger, mens du vælger vinduesplaner til dit hjem. Selvom de måske er normale i adskillige private familieenheder, er der endnu adskillige andre planformater at se over. At arbejde med en specialistagent gennem hele indkøbscyklussen hjælper dig med at styre dig til de rigtige alternativer til din hjemmestil og dit omkostningssted. Husk, at ovenstående registrerede vinduesplaner simpelthen vedrører form og kapacitet for hver slags. Der er markante alternativer til beklædningsmateriale, farver og skiftende energiproduktivt glas at vælge imellem.